Dit is wat je van mij kan verwachten

Wanneer je bij De LeeuwenKracht komt, zal je ervaren dat er aandacht is voor jou en jouw verhaal. Deze aandacht is nodig. Nodig omdat ik je hiermee echt wil zien en horen. En omdat ik je wil laten ervaren wat het met je doet als je jezelf volledig gaat zien en horen.

 

Het zijn in (en met) de natuur tijdens ons contact, zal ervoor zorgen dat je je makkelijker kan ontspannen, sneller uit je hoofd gaat en makkelijker kan voelen. Voor veel mensen is voelen welke emoties er zijn en waar je deze in je lijf voelt, nog een hele grote uitdaging. Dat geeft niks. Ik help je daarbij.

 

Wat je verder van mij kan verwachten zijn eerlijke oprechte vragen, soms irritante doorvraagvragen, een liefdevolle spiegel en waar nodig om je uit je eigen (denk)patroon te halen, zal ik streng voor je zijn.

 

Tijdens de trajecten gaan we eerst de diepte in. Hiermee voorkomen we dat we pleisters gaan plakken (direct van probleem naar oplossing) en je in een volgende situatie weer in dezelfde valkuil stapt.

 

Hieronder staan de verschillende opties om met mij te werken.

Heb je hier vragen over, weet dan dat je altijd contact met me mag opnemen!

Ontspan Wandeling

Waar: Delftse Hout

Wanneer: iedere dinsdag en donderdag

Tijd: 9 uur

Verzamelplek: grote parkeerplaats naast Du Midi aan de Noordeindseweg in Delfgauw

Prijs: Gratis

Aanmelden: moet niet mag wel (door mij een berichtje te sturen)

Zeker weten of het doorgaat? Neem contact met me op!

Samen wandelen. Gezellig, ontspannend, ontmoetend, in beweging.

Iedere dinsdag en donderdag een wandeling van ongeveer 45 minuten voor vrouwen die graag willen wandelen omdat ze weten dat het ze goed doet, maar hierbij een schop onder de kont nodig hebben.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Of wil je weten welk traject het beste bij jou past? Dan is het mogelijk een gratis en vrijblijvende ontmoetingswandeling te boeken. We nemen de tijd om de vraag waar je mee rondloopt te onderzoeken en daarop aansluitend zal ik je laten weten of ik denk dat ik degene ben die jou het beste kan helpen en op welke manier ik dat voor ogen heb. Ieder mens en iedere vraag is anders, dus dat vraagt ook om een aanbod op maat.

Door deze wandeling krijg je een goede indruk van wat voor persoon en coach ik ben en of dit aansluit bij wat jij nodig hebt. 

Ontmoetingswandeling

Locatie: Delftse Hout

Prijs: Gratis

Duur: 45 minuten

 

Avond vol Vuur

De eerstvolgende Avond vol Vuur is op

woensdagavond 20 december

Tijd: 19.00 tot 21.00 uur

Locatie: Delftse Hout

Prijs: 17,50

 

Ieder kwartaal, rondom de seizoenswisseling, is er een Avond vol Vuur. Een avond voor een klein groepje vrouwen (maximaal 5) waarbij vuur centraal staat.

Iedere keer met een ander thema, verbonden aan het moment van het jaar.

 

Deze sessie starten we met het zo concreet mogelijk maken van je vraag. Vanuit intuïtie neem de ik de juiste tool uit mijn figuurlijke gereedschapskoffer zodat jij antwoorden krijgt op je vraag en handvatten om in het vervolg dingen anders te doen.

Vragen die voor een losse sessie geschikt zijn, zijn vragen als:

  • “Ik wil heel graag … loslaten, wil je me daarbij helpen?”
  • “Ik merk dat ik steeds weer in dezelfde valkuil stap, maar ik weet niet hoe ik dit kan veranderen”
  • “Keuzes maken vind ik onwijs lastig en ga ik daarom meestal uit de weg”

Het kan zijn dat onder de vraag die je hebt, meer zit dan we van tevoren kunnen inschatten. In dat geval zal een losse sessie niet voldoende blijken, maar zal deze sessie een eerste stap zijn in de verandering die je door mag gaan maken.

Onder het genot van een lekker kopje kruidenthee zullen we de sessie vervolgens kort nabespreken om de sessie rond te maken.

Losse sessie

Locatie: Delftse Hout (of elders in overleg en tegen extra vergoeding)

Tijd: zelf in te boeken in mijn agenda

Duur: 2 uur

Prijs: 137,-

 

Traject: Je stress de baas

6 sessies (binnen 3 maanden)

Duur: 1,5 uur per keer

Tijd: zelf in te boeken in mijn agenda

Prijs: 597,-

Extra:

  • Tussen de sessies door ben ik gewoon voor jou bereikbaar voor de vragen waar je mee rondloopt. Ik zal ze zo goed mogelijk voor je op afstand beantwoorden.

 

Tijdens dit traject ga jij leren hoe je (anders) om kan gaan met stress.

Door het leven heen heb je een bepaalde manier ontwikkeld om om te gaan met spanning en emoties. Een manier die je vroeger nodig had (een overlevingsmechanisme) en waar je nu last van begint te krijgen.

Je merkt dat je je niet meer voldoende kan ontspannen en hebt het gevoel dat je continu ‘aan’ staat.

 

Naast het leren omgaan met stress, werken we in dit traject ook aan de onderliggende ‘oorzaken’ van jouw stress.

Wat heeft er vroeger voor gezorgd dat je jouw huidige manier van omgaan met spanning en emoties hebt ontwikkeld? Welke patronen zijn daar ontstaan? En wat daarvan is van jou en wat hoort eigenlijk bij iemand anders uit jouw familiesysteem?

Door je bewust te worden van deze patronen ontstaat er ruimte om een bewuste keuze te maken iets op een andere manier te gaan doen. Hierdoor ga je innerlijke rust en balans in je leven ervaren.

In het dagelijks leven zal je deze rust en balans gaan merken doordat je makkelijker en liefdevoller je grenzen aan kan geven, je je niet meer zo gehaast voelt en zonder schuldgevoel de juiste keuze voor jezelf kan maken.

Dit traject is speciaal voor jou wanneer je flink overspannen bent en vermoed dat je een burnout nadert. Omdat je heel lang met chronische stress bent blijven rondlopen, is er langer herstel nodig.

 

Je gaat al lange tijd over je grenzen en merkt dat je OP bent. Je hebt geen energie meer, doet alles op de automatische piloot, concentratie is ver te zoeken en je ontploft bij iedere ‘scheet’ die er gelaten wordt.

 

Er moet NU iets veranderen. Dat weet je. Maar hoe en wat? Je hebt geen idee!

 

Ik help je stap voor stap uit dit diepe dal. Aan de hand van een stappenplan neem ik je mee en leer ik je wat jij kan doen om weer tot rust te komen.

 

Wanneer het je op een gegeven moment wat verder in je herstel bent zullen we, net als bij het kortere traject, ook aan de slag gaan met de oorzaken van je overspannenheid. Je omgeving kan je niet veranderen, wel de manier waarop jij daarmee omgaat.

Traject: Blijf uit een burnout

12 sessies (binnen 6 maanden)

Duur: 1,5 uur per keer

Tijd: zelf in te boeken in mijn agenda

Prijs: 1197,-

 Extra:

  • Aan het begin en aan het eind krijg je een erkende vragenlijst van het CSR-centrum waarmee we kunnen bepalen in hoeverre jij last hebt van chronische stress (en of er misschien toch iets anders aan de hand kan zijn). Door de vragenlijst aan het eind nog een keer af te nemen zullen we ook je mate van herstel kunnen bepalen.
  • Tussen de sessies door ben ik gewoon voor jou bereikbaar voor de vragen waar je mee rondloopt. Ik zal ze zo goed mogelijk voor je op afstand beantwoorden.