• marianne@deleeuwenkracht.nl
  • 06-81474370
  • Coachen in de natuur
  • Van angst en boosheid naar mildheid en liefde

Stel je eens voor.

Samen lopen we door het bos.

De zonnestralen piepen tussen de takken door.

 Een kraai vraagt krassend om aandacht.

 

Jij vertelt me jouw verhaal.

Ik luister.

Ik stel af en toe een vraag.

Een vraag die jou raakt.

Ik zie het.

Ik zie jou.

Het mag er allemaal zijn.

 

We komen aan op een open veld.

Ik schenk een kop thee voor je in.

De oefening die we doen raakt je nog meer.

Je dacht met je hoofd te weten hoe je zou reageren.

Nu je de oefening doet, blijkt de reactie van je lichaam anders.

Rustig lopen we terug.

Met een paar korte vragen vatten we je nieuwe inzichten samen.

We kletsen nog wat.

Lachen om een hond die ons tegemoet komt rennen met zijn natte vacht.

In vertrouwen nemen we afscheid.

 

 

Voor jou

In je werk kom je allerlei verschillende kinderen tegen. Je houdt van allemaal evenveel. Je weet, ziet en voelt ook dat sommige kinderen extra aandacht nodig hebben. Je voelt je super verantwoordelijk, maar het lukt je vaker niet dan wel te geven wat zij nodig hebben.

 

Je worstelt met een chronisch gebrek aan tijd, merkt dat niet alle ouders even lekker meewerken, en zit met je verantwoordelijkheidsgevoel niet altijd op 1 lijn met je collega’s.

 

Je piekert en piekert en komt er niet uit. En dat terwijl je je dondersgoed realiseert dat kinderen je feilloos aanvoelen. Dus als het in jou wiebelt, wiebelen die kids ook. Ook realiseer je je dat de dingen waar je op de werkvloer en in het contact met de kinderen, hun ouders en je collega’s tegenaan loopt, een oude pijn in je oprakelen. Dat er maar één weg is om te gaan zodat je jezelf weer wel volledig kan geven: je zal je eigen patronen en oude pijnen moeten aankijken.

 

Laat mij jou daarin begeleiden!

 

Tijdens het coachen werken we met hoofd en lijf. Dat bereik je niet aan een tafel of zittend in een fauteuil. Dus gaan we naar buiten. Het buiten zijn en wandelen geeft letterlijk ruimte voor nieuwe perspectieven, de herhalende beweging van het wandelen brengt rust in je hoofd en doordat je zintuigen geprikkeld worden, word je uit het denken gehaald en kan je meer gaan voelen.

 

“Ik heb helemaal geen idee waar we zijn”

Over kronkelpaadjes leid ik jou over de voor mij bekende weg (letterlijk en figuurlijk). Door mijn sterke richtingsgevoel weet ik altijd waar we zijn en hoe we weer terug moeten lopen. Jij mag helemaal loslaten waar we naar toe gaan en vertrouwen op mijn kunde, ervaring en mijn innerlijk kompas. De route kies ik gaandeweg en altijd in verbinding met mijn gevoel. Ook ik weet niet waar we die dag met elkaar terechtkomen…

 

Werkwijze

Samen gaan wij de diepte in: Welke vraag ligt er onder je vraag? Waar gaat jouw vraag ECHT over? Geen pleister op de wond, we gaan voor echte verandering. Er is alle ruimte voor jouw verhaal en jouw pijn. Die zijn namelijk echt en leidend in jouw leven.

 

Een goed gesprek dus dat er echt toe doet, gecombineerd met oefeningen en technieken uit onder andere de EFT (Emotional Freedome Technique) en familie-opstellingen. Deze technieken geven je ruimte om te zien en te erkennen wat er was, en hoe je op een andere manier naar de pijn kan kijken. Hierdoor vermindert of verdwijnt de spanning uit je lijf waardoor er weer meer ruimte komt om te voelen, nieuwe perspectieven te zien en je vervolgstappen te formuleren.

 

Jouw investering

In 6 gesprekken van 1 tot 1,5 uur maak je levensveranderende stappen zodat ieder kind weer gezien kan worden door jou. De afspraken vinden iedere 2 weken buiten plaats (behalve als ik van te voren aangeef dat we ergens binnen afspreken).

 

De investering voor jouzelf is 6x 1,5 uur en een bedrag van €577,- excl. btw (inclusief 21% btw komt dit neer op €698,17).

 

Een eerste ontmoetingswandeling is gratis en helemaal vrijblijvend. Dus wacht niet langer en neem contact met mij op.

 

Ja, ik wil graag een afspraak maken

Je kan contact met me opnemen via het contactformulier of mij mailen: marianne@deleeuwenkracht.nl

Bellen of een berichtje op 06-81474370 kan natuurlijk ook altijd.