• marianne@deleeuwenkracht.nl
  • 06-81474370
  • Coachen in de natuur
  • Van angst en boosheid naar mildheid en liefde

Je hebt de hele dag hard gewerkt. Je hoofd is moe. Helemaal leeg. Je lijf ook trouwens. Om de tijd te doden voordat je gaat slapen, pak je je telefoon en begint te scrollen. Facebook, een spelletje, je favoriete serie. Het bekende ritueel. Gewoon verstand op nul als het even kan.

 

Maar helaas. Je hoofd tolt met flitsen aan gedachten. Die ene verjaardag waar je tegenop ziet: “als er maar niet weer gedoe is.” Dat moeizame gesprek op werk:  “Had ik anders moeten reageren?”. “Oh en morgen mag ik niet vergeten…”

Je merkt dat je opgebrand bent. Als je heel eerlijk tegen jezelf bent sta je in de overlevingsstand. Al heel lang.

Misschien zelfs al vanaf je kinderjaren. Toen je heel hard je best deed om gezien te worden. Door je moeder. Door je vader. Door de juf.

Je zorgde ervoor dat je opviel in de klas door heel goed op te letten en hoge cijfers te halen.

Thuis zorgde je ervoor dat je opviel door je netjes aan de regels te houden en je moeder altijd met klusjes te helpen.

 

 

Inmiddels, 20, 30 misschien zelfs wel 40 jaar later, ben je nog steeds niet af van dat patroon. Je doet nog steeds (onbewust) heel hard je best. Je wil met alles en iedereen rekening houden. Zodat de ander het goed heeft. En zodat jij gezien en gewaardeerd wordt. Als je niet uitkijkt zet je jezelf daarbij op de laatste plaats. Ondanks dat je al meerdere aan jezelf gewerkt hebt.

 

Je ziet haarfijn wat je doet en je wil dat anders. Echt anders, niet maar een beetje. Want jij zal niet degene zijn die dit patroon gaat overdragen aan de volgende generaties. Het stopt bij jou.

Bovendien wil jij je plezier en energie terug. Je gunt jezelf een leven met meer rust, ontspanning en liefde. Een leven waarin je lief kan zijn voor jezelf. Je weet dat je toe bent aan echte verandering. Een diepe verandering voor de rest van je leven waarin je je eigen keuzes kan maken zonder dat je je schuldig hoeft te voelen naar een ander.

 

Laat ik daar nou precies het juiste traject voor jou hebben samengesteld. Een traject waarin ik je als reisgenoot inzichten ga geven, er ruimte is voor jouw verhaal, waarin je steeds beter gaat aanvoelen wat jij wilt en welke keuzes bij jou passen en waarbij je weer meer gaat vertrouwen op jouw eigen oerkracht.

Dit is letterlijk en figuurlijk een buitenkans. We gaan namelijk naar BUITEN, het bos in. Samen wandelen. Ritmisch in beweging zijn met je lijf zorgt ervoor dat er ruimte komt in je hoofd en gevoel in je lijf. We onderzoeken hoe oude dynamieken in jouw familiesysteem jouw leven van vandaag beïnvloeden, helen de (oude) pijn die we daarin ontdekken met superkrachtige technieken zoals EFT en we werken aan jouw grenzen.

 

Alle oefeningen/ methoden die ik inzet hebben een ander resultaat dan je van tevoren met je hoofd zou kunnen bedenken. Dat komt omdat ik gebruik maak van de samenwerking tussen je gedachten, je emoties, je lijf en het onbewuste (dat deel dat ook wel het “niet-weten” wordt genoemd).

 

Als je nu de hele tijd ademloos te lezen, dan je weet dat het tijd is voor jou om dit traject samen met mij in te gaan. Dit is wat je kan verwachten.

“Ik heb helemaal geen idee waar we zijn”

Over kronkelpaadjes leid ik jou over de voor mij bekende weg (letterlijk en figuurlijk). Door mijn sterke richtingsgevoel weet ik altijd waar we zijn en hoe we weer terug moeten lopen. Jij mag helemaal loslaten waar we naar toe gaan en vertrouwen op mijn kunde, ervaring en mijn innerlijk kompas. De route kies ik gaandeweg en altijd in verbinding met mijn gevoel. Ook ik weet niet waar we die dag met elkaar terechtkomen.

 

 

Jouw investering in jezelf

Een gemiddeld traject bestaat 6 wandelingen van circa 1,5 uur. Het is mogelijk om per per afspraak te beslissen of je doorgaat of niet.

Voor een losse sessie betaal je een bedrag van 97,-. 

Ook is het mogelijk om een traject van 6 sessies in 1 keer vast te leggen. De te betalen kosten voor dit gehele traject zijn 570,-.

Na 2 maanden hebben we nog een telefonische afspraak omdat ik het belangrijk vind om achteraf nog even te checken hoe het met je gaat.

 

Een eerste ontmoetingswandeling van een uur is gratis en helemaal vrijblijvend. Deze is bedoeld om elkaar te ontmoeten (haha, ja het woord zegt het al) en om te ervaren of er een wederzijdse klik is.

 

Ja, ik wil graag een afspraak maken

Je kan contact met me opnemen via het contactformulier of mij mailen: marianne@deleeuwenkracht.nl

Bellen of een berichtje op 06-81474370 mag natuurlijk ook altijd.

 

   CONTACTGEVENS   

   De LeeuwenKracht

   Marianne van Leeuwen

   Burgemeester Scholtenstraat 3

   2645NL Delfgauw

   marianne@deleeuwenkracht.nl   

   06-81474370

   KVK 75014939

   Privacyverklaring