• marianne@deleeuwenkracht.nl
  • 06-81474370
  • Coachen in de natuur
  • Van angst en boosheid naar mildheid en liefde

Mijn aanbod

“Zal het allemaal wel goed komen?”. Deze vraag blijft maar door je hoofd spoken. Je ziet dat je kind niet gelukkig is. Ze worstelt met piekergedachten, kan haar emoties niet goed uiten en heeft daardoor regelmatig een uitbarsting van emoties. Je hebt voor haar al meerdere keren hulp gezocht en eigenlijk heeft niets echt kunnen helpen voor de lange termijn.

 

Jijzelf merkt dat je steeds vaker aan vroeger moet denken. Hoe het met jou ging toen jij zo oud was als zij nu is. En als je daaraan denkt, slaat de angst je om het hart. Want wat herken je veel in haar leven van wat jij hebt meegemaakt. En voor jou was dat echt geen makkelijke periode! Wat heb je een strijd moeten leveren…. Je voelde je anders dan de rest, hoorde nergens echt bij en wat zou het fijn zijn geweest als er iemand was geweest die JOU had gezien. Om wie je ECHT bent. Dat gevoel dat je niet gezien en gehoord werd en dat je nergens bij hoorde, heeft jou veel pijn gedaan. De littekens daarvan heb je ver weg gestopt. Terwijl je weet dat ze er wel zijn.

 

Daarbij komt dat je merkt dat de verbinding tussen jou en je kind steeds verder te zoeken is. Daar heb je veel verdriet van. Hoe zou het zijn als jullie weer samen zouden kunnen lachen? Als je kind weer naar je toe komt als er iets aan de hand is? Als de gespannen sfeer in huis was verdwenen?

Ik geloof dat jij je kind kan helpen door naar je eigen verhaal te durven kijken.

Ben jij de dappere moeder die de moed heeft om naar haar eigen littekens te kijken? Wat is jouw verhaal? Waar kom jij vandaan?

 

Als je met mij een coachtraject aangaat, zal je inzicht krijgen in wat jij bent gaan overnemen van jouw (voor)ouders. Welke gewoonten, welke gedachten, welke emoties of welke manier van reageren. Door je ervan bewust te worden wat bij jou hoort en wat bij een ander hoort, kan je loskomen van wat niet van jou is. Dat gaat effect hebben op je eigen handelen, gedachten en emoties. En ook op die van je kind. Deze zal hierdoor makkelijker zijn eigen keuzes gaan maken, makkelijker zijn emoties delen en beter in staat zijn zichzelf te laten zien.

 

"Als we aan het wandelen zijn lijkt het wel alsof mijn hoofd helderder is. Je hoeft elkaar niet continue aan te kijken, dus ook minder confronterend. Ik vind het ook ontspannend en heb gelijk mijn dagelijkse beweging weer gehad" T.

 

Bij mij hoef je geen standaard kantoortje met een tafel en 2 stoeltjes te verwachten. En ook geen standaard methode met een vast stappenplan. Nee, ik heb een busje van waaruit ik werk en maak gebruik van de natuur als raadgever. Het wandelen zorgt ervoor dat je meer in je lijf komt en de ruimte om je heen geeft je ruimte voor groei en ontwikkeling.

 

 

Dus wil je af van dat kringetje waar steeds maar in blijft zitten? Is het tijd om verder te groeien om zo je kind een makkelijker leven te bieden dan jij in je jeugd hebt gehad? Ik beloof je dat je door met mij te werken een wereld van verschil zal ervaren. Er zal weer echte verbinding komen tussen jou en je kind en de spanningen in huis zullen voelbaar afnemen.

 

Neem dan hier Contact met mij op om je aan te melden.